logo

Veelgestelde vragen

Is reserveren verplicht?

Nee, maar zeker aan te raden! Vooral voor diner is reserveren handig. Wil je een tafeltje reserveren? App dan naar 06-82088200.

Nemen jullie reserveringen aan voor groepen?

Er zijn zeker mogelijkheden om met groepen bij ons te komen eten. Bij 10 personen of meer hebben we een speciaal reglement. Wij serveren dan een 3-gangenmenu voor 37,50 per persoon. Hierbij is het voor- en nagerecht voor iedereen hetzelfde. Natuurlijk kunnen wij hierin rekening houden met allergenen en dieetwensen.

Voor het hoofdgerecht hebben wij keuze uit 6 gerechten en deze keuze dienen wij altijd ruim van tevoren (minstens 3 dagen) te weten.

Wij vragen je altijd als eerste even contact op te nemen met ons via 06-82088200. Wil je met 20 man of meer komen borrelen en dineren dan werken wij met omzetgarantie.

Tot hoe laat serveren jullie lunch?

Bij ons kan je van 12:00 uur tot 16:00 uur terecht voor een heerlijke lunch. Bekijk alvast de dagkaart voor de mogelijkheden!

Tot hoe laat is 's avonds de keuken open?

Elke avond dat we geopend zijn is de keuken open tot 21.00 uur. Als je dus om 20.00 uur wilt reserveren én je wilt dineren met 3 gangen dan raden we je aan om eerder te komen.

Kan ik mijn hond mee naar binnen nemen?

Nee, in verband met hygiëne mogen er geen honden The Food Club in. Hulphonden mogen wel naar binnen maar alleen met een officieel certificaat.

Is er in de buurt gratis of betaalde parkeergelegenheid?

Jazeker. Betaalde parkeerplekken zijn er als je direct aan de Amsterdamsestraatweg staat of in de Korenbloemstraat direct naast ons. Bij het Oppenheimplein kan je gratis parkeren.

Zijn er mogelijkheden voor vegetariërs en/of vegans?

Absoluut! We hebben altijd meerdere vegetarische opties en zelfs een paar vegan opties vast op de kaart. Je kan altijd vragen of er bepaalde gerechten aangepast kunnen worden. Daarnaast hebben we regelmatig gebak dat eivrij en melkvrij is.

Kan ik bij jullie werken of studeren op mijn laptop?

Sinds de Corona-sluiting hebben we besloten dat we geen laptops meer toe staan. Dus nee, sorry.

Hoe zit het met allergenen bij The Food Club?

Met je allergenen zit je bij ons hartstikke goed. Zo zijn wij echt 100% glutenvrij én zijn er heel veel koemelkvrije (en lactosevrije opties). Eigenaresse Carlijn heeft Coeliakie dus dat is makkelijk als jij ook geen gluten mag. Heb je nou nog andere allergieën geef dat dan gelijk even aan bij je reservering. Op het gebied van een noten- en pinda-allergie kunnen wij geen uitsluitsel geven aangezien we beide in huis hebben en deze worden zo nu en dan gebruikt in gebak en gerechten. Check ook de allergenenkaart!