The Story behind!

Bij The Food Club ben je thuis. Van bacon-lovers tot veganisten, van visfans tot carnivoren, van bierdrinkers tot limonadeliefhebbers; iedereen is welkom! Lekker eten en drinken, dat is wat wij belangrijk vinden! Geniet bij The Food Club zonder zorgen. Welke voedselvoorkeur je ook hebt (vegan, glutenvrij, melkvrij), wij zorgen dat ook jij onbezorgd kan eten.

Laat je prikkelen en uitdagen door wereldse gerechten, spannende smaakcombinaties in ons restaurant en ontdek verrassende producten in de winkel!

Jeroen & Carlijn

Eind 2017 gingen we als kersverse newlyweds deze grote uitdaging aan. Een eigen horecazaak met een tof concept! Inmiddels zijn we bijna een jaar geopend (5 maart 2019 bestaan we 1 jaar) en hebben we al vele enthousiaste vaste gasten!

Jeroen kent alle kanten van de bar. Hij werkte achter de bar en in restaurants in zijn jongere jaren en aan de andere kant van de bar als accountmanager bij Heineken. Het afgelopen jaar heeft hij mogen ervaren hoe het is om een restaurant op te zetten vanaf begin af aan.

Carlijn is eigenaresse en foodblogger bij het succesvolle Foodless.nl, hét medium voor mensen met een voedselintolerantie. Ook heeft ze een glutenvrij kookboek geschreven. Ze heeft jarenlang achter de bar gewerkt en is dol op de horeca. Daarnaast stond ze regelmatig op glutenvrije markten met huisgemaakte taart en cake!

Let’s talk about food

Met spannende gerechten en uitdagende smaakcombinaties verrassen we je keer op keer weer! Of je nou van vis houdt of liever vlees hebt. Of je nou met gluten wilt of zonder… wij zeggen: Welkom! Sit back, relax and enjoy the show.

Wij dagen je graag uit om iets anders te proberen. Proef typische Nederlandse gerechten met een twist, ga voor een typisch Amerikaans ontbijt met pannenkoeken, bacon, worstjes en ei. Kies voor de Eggs Benedict, Mexican Fiesta of spice it up met de Asian Porkbelly!

Wist je dat we bijna alle gerechten van de dinerkaart ook vegetarisch kunnen maken? All you have to do is ask!

Reserveer direct!