logo

The story behind

THE FOOD CLUB

Welkom bij The Food Club!

Bij The Food Club ben je thuis. Van bacon-lovers tot veganisten, van visfans tot carnivoren, van bierdrinkers tot limonadeliefhebbers; iedereen is welkom! Lekker eten en drinken, dat is wat wij belangrijk vinden! Geniet bij The Food Club zonder zorgen.

Welke voedselvoorkeur je ook hebt (vegan, glutenvrij, melkvrij), wij zorgen dat ook jij onbezorgd kan eten. Laat je prikkelen en uitdagen door wereldse gerechten, spannende smaakcombinaties in ons restaurant en ontdek verrassende producten in de winkel!

Jeroen & Carlijn

Als kersverse newlyweds zijn wij klaar om deze grote uitdaging aan te gaan. We hebben er een partijtje zin in en geloven 100% in ons concept!

Jeroen kent alle kanten van de bar. Hij werkte achter de bar en in restaurants in zijn jongere jaren en aan de andere kant van de bar als accountmanager bij Heineken. Het afgelopen jaar heeft hij mogen ervaren hoe het is om een restaurant op te zetten vanaf begin af aan.

Carlijn is eigenaresse en foodblogger bij het succesvolle Foodless.nl, hét medium voor mensen met een voedselintolerantie. Ook heeft ze een glutenvrij kookboek geschreven. Ze heeft jarenlang achter de bar gewerkt en is dol op de horeca. Daarnaast staat ze regelmatig op glutenvrije markten met huisgemaakte taart en cake!

Let's talk about Food

Met spannende gerechten en uitdagende smaakcombinaties verrassen we je keer op keer weer! Of je nou van vis houdt of liever vlees hebt. Of je nou met gluten wilt of zonder... wij zeggen: Welkom! Sit back, relax and enjoy the show.

Bouw je eigen borrelplank

Zelf mogen kiezen is altijd leuker dan als een ander het voor je doet. Stel daarom zelf je eigen borrelplank samen. Kies je voor de lekkere padron pepers, de worst van de maand of ga je soms voor de huisgemaakte gravad lax! Vergeet de oesters, lamsgehaktballetjes en cavolo nero chips niet. Jij kiest, wij bouwen!

High smore!

Marshmallows roosteren boven een kampvuurtje mag bij ons gewoon binnen. Smelt de marshmallows boven het kampvuurtje op jouw tafel. Pak een stukje chocola en leg de marshmallow en de chocolade tussen 2 koekjes. Smullen maar!

Reserveer direct!